Bli med på mørkeromskurs med Geir Morten Brungot

Ålesund kunstfagskole holder innimellom kurs for andre enn våre studenter. Vi inviterer til mørkeromskurs med Geir Morten Brungot 6. - 8. mars.

Geir Morten Brungot

Helgen 6.- 8. mars blir det arrangert kurs i fremkalling av film og bilder i mørkerom her på Ålesund kunstfagskole. Kurset går over totalt 16 timer fordelt på fredag, lørdag og søndag, og er praktisk opplagt. «Learning by doing», som det heter i pedagogikken. Vi er svært glade for at fotokunstner Geir Morten Brungot skal være lærer for dette kurset. Han fremkaller sine egne, fantastisk flotte fotografier i mørkerommet han har laget seg på ateliereret sitt i Sykkylven. Dette betyr at han har inne den praktiske erfaringen med alle de små knepene man trenger for å fremkalle bilder i mørkerommet.

Geir er i sine kurs opptatt av å bruke blikket godt. Derfor er samtaler rundt bildene en viktig del av kurset, innimellom rundene med fremkalling i mørkerommet.

Skisse over kursinnholdet:

1. Hvordan «tenker» en lysmåler, og hvorfor er det viktig å forstå dette.
  2. Fotografere
  3. Fremkalle den første filmen; skylle og tørke
  4. Lage kontaktkopi og eventuelt skanne negativ

Gjennom hele helgen samtaler man rundt fotografiene. Her får man diskutert bildene sammen med Geir og de andre deltagerne.
kurs - foto Geir Morten Brungot

Tidsplan:

Fredag 6. mars kl. 16 – 20

Lørdag 7. mars kl. 10 – 16

Søndag 8. mars kl. 10 – 16

Den som deltar på kurset må ha tilgang til et analogt kamera.

Merk: Det er bare seks plasser på kurset. Dette gjør at du får god ro rundt arbeidet ditt, og at du får god oppfølging av Geir underveis i kurset.

Pris kr 3.000,-

Inkludert i prisen er også film (2 ruller pr pers) og fotopapir. I tillegg stiller vi med alt som trengs av utstyr og kjemikalier.

Alle fotografi på denne siden er av Geir Morten Brungot

Påmelding her:

Meld deg på kurs ved å fylle ut informasjon her
  • Kort om relevante bakgrunnskunnskaper for kurset
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.