Kurs

Kurs

Vi holder innimellom kurs for andre enn våre studenter. Kursene varierer fra år til år alt etter kapasitet og muligheter. De siste årene har vi hatt kurs for ungdom i høstferien og kurs for aktuelle søkere i vinterferien.

Tegnekurs i vinterferien – imaginære rom

Elsker du å tegne? Og har du lyst på en liten smakebit av kunstskolen?

Tirsdag 26. og onsdag 27. februar arrangerer vi tegnekurs for deg som er i alderen 17 – 25 år. Kurset er først og fremst rettet mot deg som vurderer å søke studieplass hos oss, men dette er helt uforpliktende. Vi tenker at kurset kan gi en smakebit på kunstfagskolen for deg som er nysgjerrig.

 

I kurset får du lære hvordan du kan lage tegninger og skisser for å forberede et større kunstverk. Du får lære litt om perspektiv og det skal skapes imaginære rom. Så hva er så et imaginært rom? Det er der du oppbevarer minner og historier som du husker eller som du har diktet opp. Billedkunstner og grafiker Randi Kristin Emblem skal være lærer for kurset. Ta gjerne en titt på hennes hjemmeside her.

 

Kurset går fra kl 10 – 15 de to dagene i vinterferien. Ålesund kunstfagskole har ikke ferie så du vil møte studentene våre i full sving med sine prosjekter.

 

Det vil snart komme litt mer detaljert informasjon om kurset her, men det er mulig å melde seg på nå. Har du spørsmål kan du kontakt med inspektør Trine på inspektor@alesundkunstfagskole.no

 

Kurs i vinterferien

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.