Malekurs i vinterferien

Malekurs i vinterferien

Lurer du på om Ålesund Kunstfagskole er noe for deg? I vinterferien holder vi et todagers malekurs for deg som har lyst å oppleve skolen fra innsiden.

Maleri steg for steg

Vi vet jo at Ålesund Kunstfagskole er noe for seg selv. For deg som er litt nysgjerrig på skolen, eller ønsker å jobbe med arbeider til opptaksprøven holder vi et to-dagers malekurs i vinterferien. Kurset er gratis og går fra kl 10 – 15 mandag 19. og tirsdag 20. februar. Fordi dette kurset er spesielt rettet mot deg som lurer på å søke hos oss har vi aldersgrensen 17 – 25 år på kurset.

Kurslærer er Evy-Anne Brotnow. Hun er en tidligere student ved skolen vår og har fordypet seg i maleri etter at hun var ferdig med studiet. Evy-Anne maler med akryl i en lag-på-lag teknikk med gradvis oppbygging av maleriet. Det er noen av triksene sine hun tenker å dele med deg som er med på kurset. Du kan se hva Evy-Anne jobber med på nettsiden hennes evyannebrotnow.com

Vi har kalt kurset «Maleri steg for steg». I dette ligger det at du får lære litt om oppbygging av maleriet med bakgrunn, mellomgrunn og forgrunn. I kurset jobber du med akrylmaling på plate, og skolen stiller med det du trenger av utstyr.

Har du ideer og tanker om noe du har lyst å jobbe med må du bare ta med deg dette. Har du maling eller lerret du har lyst å bruke, så tar du med dette. Har du noen favorittpensler du liker å male med må selvsagt disse også få bli med.

For å delta på kurset fyller du ut skjemaet under her. Det er lurt å være tidlig ute for når det er fullt, setter vi strek. Så her er det først til mølla.

Har spørsmål kan du ta kontakt med Trine inspektør på gjennom skjemaet til høyre på siden her.

 

Velkommen til maledager!

Kurs i vinterferien

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.