Lærere og administrasjon

Det viktigste for oss som jobber ved Ålesund kunstfagskole er at hver enkelt student finner sitt eget kunstneriske uttrykk, og kommer så langt som de klarer i sin utvikling. Vi bryr oss, og vi er her for dere.

kunst

Hils på Trine og Stine i administrasjonen

Ålesund kunstfagskole har et uformelt og åpent miljø, og som student vil du bli godt kjent med Trine og Stine i administrasjonen. Dersom du lurer på noe utover det du snakker med faglærerne om er det bare å stikke innom kontorene deres!

Trine Røssevold

Rektor

Trine er skolens rektor, og har ansvaret for skolens faglige opplegg. Hun legger timeplaner, leder prosjekter og følger opp studenter og lærere. Trine er billedkunstner og har noe undervisning i tegning og maleri. Trine har jobbet ved Ålesund kunstfagskole siden 2012.

Mail: trine@alesundkunstfagskole.no

Stine Roald
Kontorleder og daglig leder

Stine er skolens administrative leder og har mellom annet ansvar økonomi og rapportering hos oss. Hun er tilgjengelig for studentenes praktiske spørsmål, som for eksempel når studielånet kommer. Stine har jobbet ved Ålesund kunstfagskole siden 2019.

Mail: stine@alesundkunstfagskole.no

Møt de inspirerende lærerne våre

Alle våre lærere er profesjonelle yrkesaktive kunstnere eller designere. Unntaket er lærer i kunsthistorie og i noen spesialkurs. Vi har en fast kjerne på fem lærere ut over dette hyrer vi inn aktuelle gjestelærere fra år til år. Vår kjerne består nå av:

Marianne Molvær Nygård

Underviser hovedsaklig i visuell kommunikasjon, tegning og objekt. Se Marianne sine arbeider her.

Simon Wågsholm

Underviser hovedsaklig i maleri, tegning og installasjon. Se Simon sine arbeider her.

Terese Longva

Terese underviser i ulike 3D-temakurs, performance og samtidskunst. Se Terese sine arbeider her.

Peder Alme

Peder er håndverkeren vår. Han underviser i 3D-modellering og form, samt tegning og ulike prosjekter. Se Peder sine arbeider her.

Flere kunstnere, designere og forfattere som underviser hos oss:
Hilde Marie Blindheim

Hilde Marie er vår entusiastiske bibliotekar. Hun underviser også i kunsthistorie. Les mer om Hilde Marie på LinkedIn.

Fotograf: Bentus