Lokalene våre

Ålesund kommune eier huset og grunnen under føttene våre – men utsikten, det gode miljøet og den stimulerende stemningen tilhører studentene våre.

fremvisning

Lokalene våre er ikke så store, men takhøyden er det dimensjoner over.

Vi omtaler derfor like godt alle rommene våre som saler:

• Tegnesalen
  • Speilsalen
  • Grafikksalen
  • Frescosalen

Oppunder taket har vi en hems som går gjennom hele bygget. Her har alle studentene sin egen pult hvor de kan arbeide i fred og ro. I hovedlokalet i Hellegata har vi et bibliotek som vår engasjerte bibliotekar har ansvaret for. Ålesund kunstfagskole har siden 2019 har dessuten vært en del av prosjektrommet Mottaket. Her har vi de siste årene holdt flere utstillinger.

Som student innenfor visuelle kunstfag må du lære deg å jobbe med prosjekter rundt omkring. Disse kan være knyttet til tema, til steder eller til hendelser. Fordi vi tenker sånn har vi noen kurs og prosjekter som skjer andre steder enn på skolen, disse varierer fra år til år.