Christian Bøen

Christian Bøen

I tillegg til å ha gitt ut seks album under artistnavnet Termodress jobber jeg mye med elektronisk kunst og produksjon av dataspill.

To år som forandret livet mitt

Under studietiden på kunstskolen (1997 – 1999) brukte jeg enhver anledning til å arbeide med musikk og lyd, enten det var maling, grafikk eller skulptur som stod på timeplanen. Jeg fikk lov til å eksperimentere mye, og det var i de frie prosjektene jeg oppdaget mulighetene som lå i de nye mediene; musikk, lyd, video, foto og 3D-animasjon.

Etter to flotte år på kunstskolen i Ålesund (skolens tidligere navn) var jeg en av de heldige som ble tatt opp på Kunstakademiet i Bergen i 1999. Der kunne jeg fortsette med eksperimentene jeg hadde startet i Ålesund og utfolde meg fritt i fire år til.

Ved siden av mine egne kunst- og musikkprosjekter har jeg hatt oppdrag for mange kunst- og kulturaktører i Bergen med omegn. Jeg har arbeidet med film, reklamefilm og musikkvideo for TV, festivaler og band, og bidratt aktivt i Bergens underskog av klubb- og musikkmiljø. I de siste årene har jeg under artistnavnet Termodress gitt ut seks album i ulike sjangrer.

For tiden arbeider jeg med elektronisk kunst og produksjon av dataspill.  Mer informasjon om mine prosjekter på www.termodress.com

DISKOGRAFI

2014 Ør (electro/house)
2014 Fukt (big beat)
2013 Dew (tech trance)
2013 Decompose (drum and bass)
2012 Liquidity (nu Jazz)
2012 Space Continuum (sci-fi disco/electro/chip tune)

LENKER:

Hjemmeside

Facebook

Spotify

iTunes

YouTube


Bilde: Decompose av Christian Bøen