Christian Bøen

Christian Bøen

I tillegg til å ha gitt ut seks album under artistnavnet Termodress jobber jeg mye med elektronisk kunst og produksjon av dataspill.

To år som forandret livet mitt

 

Digitalt Forfall av Christian Bøen
Digitalt Forfall av Christian Bøen

Under studietiden på kunstskolen (1997 – 1999) brukte jeg enhver anledning til å arbeide med musikk og lyd, enten det var maling, grafikk eller skulptur som stod på timeplanen. Jeg fikk lov til å eksperimentere mye, og det var i de frie prosjektene jeg oppdaget mulighetene som lå i de nye mediene; musikk, lyd, video, foto og 3D-animasjon.

 

Etter to flotte år på kunstskolen i Ålesund (skolens tidligere navn) var jeg en av de heldige som ble tatt opp på Kunstakademiet i Bergen i 1999. Der kunne jeg fortsette med eksperimentene jeg hadde startet i Ålesund og utfolde meg fritt i fire år til.

 

Digital Symbiose av Christian Bøen
Digital Symbiose av Christian Bøen

Ved siden av mine egne kunst- og musikkprosjekter har jeg hatt oppdrag for mange kunst- og kulturaktører i Bergen med omegn. Jeg har arbeidet med film, reklamefilm og musikkvideo for TV, festivaler og band, og bidratt aktivt i Bergens underskog av klubb- og musikkmiljø. I de siste årene har jeg under artistnavnet Termodress gitt ut seks

album i ulike sjangrer.

 

For tiden arbeider jeg med elektronisk kunst og produksjon av dataspill.  Mer informasjon om mine prosjekter på www.termodress.com

 

DISKOGRAFI

Decompose av Christian Bøen
Decompose av Christian Bøen

2014 Ør (electro/house)
2014 Fukt (big beat)
2013 Dew (tech trance)
2013 Decompose (drum and bass)
2012 Liquidity (nu Jazz)
2012 Space Continuum (sci-fi disco/electro/chip tune)

 

LENKER:

Hjemmeside

Facebook

Spotify

iTunes

YouTube